Velkommen til oss i Marnardal

Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.

Meld inn behov eller aktivitet

På skjemaet under kan du selv eller som pårørende, venn eller ansatt i kommunen melde fra om behov for transport, aktivitet eller annet. 

Fyll ut skjemaet og du vil bli kontaktet så fort vi har mulighet. 

Personsensitive opplysninger skal ikke skrives inn her.

Kan du bidra / Trenger du hjelp

Her kan du varsle Frivilligsentralen om du kan bidra som frivillig eller trenger hjelp. Når du har sendt inn info, tar vi kontakt så snart vi kan.

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Velkommen til kaffe og vafler på Kafèen i Veksthuset hver mandag.

Les mer

Distribusjon av bladet Kyrkjelyden og annet lokalt informasjonsmateriell.

Les mer

Hver torsdag arrangeres det Åpen Dag for kognitivt friske personer på Dagsenteret ved Marnar Omsorgssenter. Vi stiller med to frivillige hjelpere til dette arrangementet hver torsdag året igjennom.

Les mer

Lyttevenn-prosjektet er et samarbeid mellom Frivilligsentralene og skolene. Opplegget går ut på at elevene møtes en til en med en voksen. Eleven leser høyt for lyttevennen, og så diskuterer de innholdet i teksten etterpå. Vi er nå i gang på alle tre skolene, Bjelland, Laudal og Øyslebø.

Les mer

Sansehagen ved Marnardal Omsorgssenter

Les mer

Nytt våren 2023 er at kommunen lar Frivilligsentralens sjåfører bruke Dagsenterets minibuss til å hente gjester til Åpen Dag hver torsdag.

Les mer

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.
2024 © Marnardal frivilligsentral